Gordijnen & raamdecoratie

Over ons

Persoonlijk advies in een huiselijke sfeer

Na 15 jaar atelierervaring was ik in 2004 klaar om als zelfstandige mijn eigen visie op interieurinrichting over te brengen.

Het persoonlijk contact met de klant en een brede visie op interieurbeleving zijn voor mij een belangrijk gegeven.

Hoewel klein gestart van thuis uit en zonder showroom, groeide de zaak snel en werd een uitbreiding in 2008 noodzakelijk. De woning aan de Gierlebaan 56 werd grondig gerenoveerd tot winkel en atelier. We behielden enkele originele details zodat je vandaag nog steeds het gevoel krijgt om echt bij ons “thuis” te komen in een woning waar geleefd wordt. De volledige bovenverdieping is mijn atelier waar ik nog steeds alle gordijnen eigenhandig confectioneer met oog voor de kleinste details.

Maatwerk met oog voor detail

Bij een tasje koffie overlopen we al je wensen en bekijken we samen de mogelijkheden die perfect bij je eigen interieur en gevoel aansluiten. Tussen mijn uitgebreide stoffencollectie vinden we vast en zeker wat je zoekt.

Na een afspraak ter plaatse, bezorg ik je met plezier een persoonlijke en correcte offerte.

Heel belangrijk in het hele proces is niet alleen dat ik steeds persoonlijk bij elke stap jouw aanspreekpunt ben, van het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke plaatsing in uw woning , maar ook dat ik samen met mijn medewerkers jouw gordijnen confectioneer.

Maak een website of blog op WordPress.com